Post Er is weer plek

Boekhouder de BoekhoudBaas heeft weer plek

De online boekhouder neemt weer nieuwe klanten aan

Onlangs is boekhoudkantoor de BoekhoudBaas enthousiast gestart met de boekhoudservice. Dat hebben we geweten! We kregen zoveel aanvragen van ondernemers die interesse hebben in onze dienst dat we al snel een wachtlijst moesten aanmaken. We heeft de boekhouder weer plek! Heb jij je nog niet aangemeld en is je nieuwsgierigheid gewekt? Lees dan wat wij te bieden hebben, misschien kunnen we jou ook verder helpen.

Dit houdt de boekhoudservice in

Kort gezegd: jij richt je energie en focus op je bedrijf, verstuurt verkoopfacturen en betaalt de inkoopfacturen. BoekhoudBaas doet je boekhouding, met behulp van boekhoudprogramma Jortt. Zo simpel? Ja, zo simpel.

Alle voordelen op een rij

  • Jij hebt inzicht in je cijfers met behulp van onze rapporten (waaronder winst- en verliesrekening, balans, jaarrekening).
  • Je administratie loopt nooit meer dan een paar dagen achter.
  • Je boekhouding voldoet aan de wetgeving.
  • De BoekhoudBaas verzorgt de btw aangifte.
  • De BoekhoudBaas verzorgt je aangifte vennootschapsbelasting en/of inkomstenbelasting.

En verder?

Voor een vast laag bedrag per maand hoef jij zelf nog maar heel weinig tijd aan je boekhouding te besteden. Het is toch heerlijk als je je hier niet meer druk over hoeft te maken! De tijd die je hierdoor overhoudt kun je naar eigen inzicht besteden; aan je bedrijf, je hobby, familie of vrienden, aan jou de keuze. Leuker kunnen we het niet maken.

boekhoudbaas.nl

Op onze website kun je op je gemak nalezen wat we doen en waarmee wij je kunnen helpen. Hier staat ook vermeld wat de voorwaarden zijn en welke tarieven wij berekenen.

Tijd voor actie

Wil jij ook meer inzicht en meer rust, stuur dan een bericht met het contactformulier. Wij nemen dan contact met je op om samen te bepalen of de boekhoudservice bij je bedrijf past.